Saadet Partisi İl Teşkilatı görev dağılımını yaptı

3. Olağan Kongresini 15 Mayıs’ta gerçekleştiren Saadet Partisi Kırklareli İl Teşkilatı görev dağılımını yaptı. İl Başkanlığına seçilen Salih Mehmet Aydın başkanlığında yapılan toplantıda İl Yönetim Kuruluna seçilen üyeler arasından birim başkanları belirlendi.
Toplantı da İl Başkanı Aydın, yönetime seçilenleri tebrik etti. Aydın, yaptığı konuşmasında hayırlı işleri hızlandırmak şerre karşı ise duvar olmak zorunda olduklarını ifade ederek; “Burada bulunmak çok önemli bir lütuftur. Ancak sorumluluğumuzda buna göre önemlidir.
Hayra motor, şerre fren olmak durumundayız. İlimizde ve ülkemizde iyiliklerin hakim olması için çalışacağız. Ulaşılmadık insanımızın kalmaması için kapı, kapı dolaşacağız, her türlü vasıtayı kullanmak durumundayız. İnsanımızın ve insanlığın saadeti için buna mecburuz, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Yapılan toplantı ile yönetim ve birim başkanları şu şekilde oldu;
İl Başkanı; Salih Mehmet Aydın, Ekonomik İşler Başkanı; Murat Bircan, Plan ve Kord. Başkanı; Hüseyin Özhan, STK ve Halk. İlişkiler Başkanı; Eren Meriç, Tanıtma Başkanı; Beyatin Bukin, İl Kadın Kolları Başkanı; Dilek Gündüz Yenen, Mahalli İdareler Başkanı; Cüneyt Akıncıoğlu, Teşkilat Başkanı; Bahadır Emre Yıldırım, Sosyal İşler Başkanı; Tahir Balta, İdare Amiri; İsmail Ercan, TATS ve Üretim Sorumlusu; Mustafa Yapa, İl Sekreteri; Turgut Tetik, Eğitim Başkanı; Mehmet Çelik, Seçim İşleri Başkanı; Salih Uyanık, Genel Muh. Ve Mali İş Başkanı; Muhammet Uslu, Eğitim Başkan Yr.; Kadir Doğan, Teşkilat Başkan Yr.; İbrahim Albayrak, Tanıtma Başkan Yr.; Feridun Mercan, Gençlik Kolları Başkanı; Mustafa Eryılmaz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol