Saadet Partisi Vize ilçe kongresi yapıldı

Saadet Partisi Vize İlçe Kongresi geçtiğimiz Pazar günü Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Kırklareli İl Müfettişi Güner Aydın, Kırklareli İl Başkanı Özay Dilber, Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran'ın yanı sıra Delegeler ve Partililerin katılımı ile yapıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Teşkilatımız diğer tüm illerde olduğu gibi Kırklareli İlçelerinde de kongrelerini yaparak kan tazeliyor" dedi.
Ülkemizin bugün geldiği noktada Saadet Partililere çok önemli görevler düştüğüne vurgu yapan Mustafa İriş, "14 yıllık Ak Parti iktidarında ülkemizin sorunları katlanarak artmıştır. 2016 yılı bütçesinde faize 56 milyar ayrılmıştır. Devlet, özel sektör ve fertler borç batağında boğuşmaktadır. 15 yıl önce ceza evlerinde bulunan tutuklu ve hükümlü sayısı 50 binlerde iken bu gün bu rakam 180 binlere ulaşmıştır. Bu bile nereden nereye geldiğimizin göstergesidir. Ahlaki tahribatın boyutları da gittikçe artmaktadır. Kumar, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıklar küçük yaşlara kadar inmektedir" şeklinde konuştu.
Bütün bunların müsebbibinin Batı ve onların işbirlikçileri olduğuna da dikkat çeken İriş, "Saadet Partisi olarak AB'ye girmenin veya kapısında beklemenin bize hiçbir yararı yoktur diyoruz. Bize yakışan İslim Birliğini kurmaktır. İktidara geldiğimizde Yeniden Büyük Türkiye'yi, Yeni bir Dünyayı biz kuracağız" dedi.
Yapılan seçimde İlçe Başkanlığına: Süleyman Şahin seçildi.
Yönetim kurulu üyeliklerine seçilen isimler ise şunlar:
1. Kenan Erdem
2. Aziz Ural
3. Eyüp Akyıldız
4. Hanife Erdem
5. Hazime Şahin
6. Mutlu Akova

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol