Saadet Partisi, Kırklareli Belediye Başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Kırklareli İl Teşkilatı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde yarışacak olan adaylarını basına tanıttı. Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde hiçbir ittifak içinde bulunmadığını belirten Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Salih Mehmet Aydın, en güzel adaylarla seçimlere girme gayret ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti...

Gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında ilk olarak Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Salih Mehmet Aydın söz aldı. Saadet Partisi Kırklareli İl Teşkilatı olarak sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan Salih Mehmet Aydın, “Yerel seçimlere iki ay bir zaman kaldı. Bu seçimlerde, Saadet Partisi olarak, hiçbir ittifakın yanında yer almıyoruz. Devletten bir kuruş seçim yardımı almadan, üyelerimizin alın teriyle kazandıklarından helal paralar ile seçim kampanyamızı yürüteceğiz. En güzel adaylarla seçimlere girme gayret ve heyecanı içerisindeyiz. Kırklarelimizin tüm ilçe ve beldelerinde aday belirleme çalışmalarımızı tamamlıyoruz. “ dedi.
Belediyeciliğin heyecan, duyarlılık, çalışkanlık, fedakarlık ve cesaret gerektirdiğini vurgulayan Aydın, “Bu şehre, ilçe ve beldelere hizmet etmek için yola çıkanlar, aynı zamanda büyük bir manevi sorumluluk yüklenmiş olurlar. Bu göreve talip olanların bu manevi sorumluluğu taşıyacak yapıda olması gerekir. Böyle olmasını beklemek, bu ilde yaşayan herkesin hakkıdır. Biz Saadet Partisi olarak, bu sorumluluğun farkındayız, çok veballi bir iş olduğunun da bilincindeyiz. Kriterlerimiz bellidir ve açıktır. Kul hakkı her şeyden önemlidir. Adaletli bir sistemin kurulması en büyük hedefimizdir. Belediye başkanı, eski adıyla şehreminidir, böyle bir vasfı olmalıdır. Yani emin kişi, kul hakkına girmeyen kişidir. Bu çok önemli bir şeydir. Bu muazzam görev, ibadet aşkıyla çalışmayı gerektirir. Yaptıkları görevleri bir ibadet şuuru ile yapmalı, ehil kadrolarla, ihlasla çalışarak şehrine, ilçesine, beldesine hizmet etmelidir. İnsan ve çevre sorumluluğunun bilincinde olmalıdır. İdare ile halkın kaynaşmasını esas almalıdır.” ifadelerini kullandı.
Ardından Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mithat Özdemir, konuşmasını gerçekleştirdi. Saadet Partisi olarak Kırklareli’ni yönetecek kadroların seçiminde çok titiz davrandıklarını söyleyen Özdemir” Biz, şehirlerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ideal noktaya ulaşılmasında ana itici gücün yerel yönetimler olduğunu düşünüyoruz. İyi yönetilen bir şehrin her türlü zorluğu aşmada başarı göstereceğine inanıyoruz. İyi yönetilen şehirde sosyal, kültürel, ekonomik bütün dinamiklerin harekete geçirilmesi son derece önemlidir. Ülkemiz bu minvalde coğrafi konumu, tarihi müktesebatı, inanç ve kültürel kodları itibariyle yüksek potansiyele sahiptir. Ancak bu potansiyelin harekete geçirilmesi için liyakat sahibi, emanet bilincinde olan, hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin iş başına getirilmesi gerekmektedir. 31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde şehrimizin kaderini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz.” dedi.
Şehri bütüncül bir yaklaşımla ele alan yeni bir hizmet teklif ettiklerini belirten Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mithat Özdemir, “Biz, şehrin bütün potansiyelini harekete geçiren, yıkmadan yapan, adil bölüşümden yana olan, kardeşliği temel ilke edinen, ötekileştirmeyen, yaparken farklı fikirlere açık olan bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz, rant ekonomisinin yerine, yerel kalkınma dinamiklerini harekete geçirecek bir anlayışı teklif ediyoruz. Biz, şeffaf ve hesap verebilir bir belediye anlayışı için birlikte yönetmeyi teklif ediyoruz. Biz; çocuğu, genci, yaşlısı, kadını, erkeği ve en önemlisi aile kurumu ile mahalle kültürünün yeniden hayatın merkezinde olduğu bir belediyecilik teklif ediyoruz. Biz, şehri bütüncül bir yaklaşımla ele alan yeni bir hizmet teklif ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan adaylığı açıklanan isimler şu şekilde: Kırklareli-Mithat Özdemir, Lüleburgaz-Kenan Apaydın, Pınarhisar-Güner Aydın, Vize-Kenan Köstekçi, Demirköy-Özay Dilber, Pehlivanköy-Enes Duman, Kofçaz-Zahide Tank, Alpullu- Hüsamettin Paytar, Evrensekiz-Pelin Aydın, Ahmetbey-İbrahim İnci

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol