Saadet Gençlik’ten “STK”lara ziyaret

Saadet Partisi Kırklareli İl Gençlik Kolları, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek “sorunlarızı birlikte çözelim” mesajı verdi.

Saadet Partisi Kırklareli İl Gençlik Kolları, İHH Kırklareli İl Temsilciliği, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli İl Temsilciliği ve CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyaretlere, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Mete, Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Gider ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Yapılan ziyaretlerde, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Mete, Türkiye Cumhuriyeti’nde farklı seslerin birlikte yaşamak zorunda olduğunu ve bu farklılıkların ülkemiz için bir zenginlik oluşturduğunun altını çizerek; “Vatan, Bayrak, Bağımsızlık gibi ortak noktalarımız var. Sorunlarımızı bir araya gelerek, konuşarak birlikte çözebiliriz. Birlik ve bütünlüğümüzü zedeleyecek, kardeşlik duygularımızı incitecek tavırlardan uzak durmalıyız. Çatışma ortamı ancak düşmanlarımızın işine yarar. Tüm siyasi partiler ve STK’lar kardeşçe, birlikte ülkemizin sorunlarını çözmek için bir araya gelmelidir” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol