SON DAKİKA; Tuğgeneral Koçak, Kırklareli Adliyesi'nde

Kırklareli'nde Bölücü terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgenaral Bekir Koçak hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, 55. Mekanize piyade Tugay Komutanlığına giderek Koçak ile görüştü. Koçak, üst düzey askeri yetkililerle görüşmelerinin ardından kendisinin emniyet müdürlüğüne geleceğini bildirdi. Ardından Koçak bir askeri heyet ile birlikte Kırklareli Adliyesi’ne geldi.

Bu arada FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında, Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ile 130 asker yakalandı.

Yakalanan 130 personelin, darbe girişimine destek amacıyla erken saatlerde askeri araçlarla İstanbul'a gitmek üzere yola çıktığı ve polis ekiplerince gişelerde durdurulduğu öğrenildi. Askeri araçlar, jandarma komutanlığına götürüldü...

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Darbeye iştirak etmeyen tam tersine karşısında duran temiz generaller de tutuklandı inşallah hak ve adalet yerini bulur