SON DAKİKA; Kırklareli'nden şehit var

El Bab ve çevresinde bombalı araçlarla yapılan intihar saldırısında şehit olan Komando Astsubay Özüpek'in Kırklareli'nde yaşayan ailesine acı haber ulaştırıldı...

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresinde bombalı araçlarla yapılan intihar saldırısında şehit olan 28 yaşındaki Komando Astsubay Göktan Özüpek'in Kırklareli'nde yaşayan ailesine acı haber iletildi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İl Müftüsü İsmail Bayrak ve askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için şehit Özüpek'in İstasyon Mahallesi'nde annesinin yaşadığı eve geldi.

Acı haberi alınca baygınlık geçiren anne Sevim Özüpek'e, sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan eve gelen şehidin yakınları ve komşuları, taziyelerini iletti. Komando Astsubay Göktan Özüpek'in geçen ay başında evlendiği Ankara'da hemşire olarak görev yapan eşi Merve Özüpek'e de bilgi verildiği öğrenildi. Şehidin babasının ise yaklaşık 13 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi. (AA)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Allah rahmet eylesin Annesine Allah sabırlar versin