SON DAKİKA; Kırklareli'nde Emin Halebak bombası

Lüleburgaz'da 18 Nisan 1999 yılında DSP'den Belediye Başkanı seçilen Emin Halebak 26 Nisan 2018 Perşembe günü (bugün) ilçe Kaymakamı Mustafa Kaya'ya istifa dilekçesini sunarak, görevinden istifa etti. Halebak’a, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Halebak tam 19 yıl 8 gündür, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyordu. 1999 ve 2004 yıllarında DSP'den, 2009 ve 2014 yıllarında CHP'den Belediye Başkanı seçilmişti.

Emin Halebak'ın 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken seçimlerinde CHP'den aday olmak için istifa ettiği öğrenildi.

Siyasi kulislerde Emin Halebak'ın CHP'den Kırklareli 1. sıra Milletvekili adayı olacağı konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Chp hizmet konusunda çiçek böcek festival harici Burgaz'a taş üstüne taş koymamış sadece vitrinlik birini ilk sıralardan aday gösterecekse - hoş şu anki vekilleri de sadece soru önergeleriyle ancak görebildik- vay ki vay şu hale bak. Vekil seçileyim vekil emeklisi olayım diye aday göstermeyin oy deposu Kırklarelimizden. Çalışacak ve sonuç alacak adaylar gösterin. Ayrıca ileride başka partiye geçici görevlendirecekseniz Edirne vekili gibi hiç heveslenmeyin.