SON DAKİKA; Kılıçdaroğlu Kırklareli'ne gelmiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen toplu temel atma törenine bizzat katılım gösteremeyecek.
CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık sosyal medya üzerindne yaptığı paylaşımda; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu , bugün saat 14:00'de Kırklareli Belediyemizce yapılacak açılışlara video mesajı ile katılım sağlayacaktır. Belediye Başkan'ımız ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Sayın Av. Emrah Arslan ile Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Haluk KOÇ, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Faik Öztrak , Milletvekillerimiz Sayın Vecdi Gündoğdu ve Sayın Faruk Demir beyefendileri havalimanında karşıladık. Kırklareli'mize doğru yola çıktık" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yüreğin Varsa Deeeeermişim 03 Mart 2018 Cumartesi 18:29:36

    fakelerin efendisi Kılışdaroğlu yine yaptı yapacağını.

  2. Kılıçdaroğlu'nun video açıklamasını da burada görmek isterim açıkçası. Resmen facia. Temel atmaya geleceğinden bile habersiz bir genel başkan açıklamada otogarı bitirmiş de açılaşa geleceğini sanıyor. pırıl pırıl bir kafa maşallah.

  3. Oldu mu şimdi ? 04 Mart 2018 Pazar 15:46:40

    Gelecek gelecek dediler oldu mu şimdi ? Sen en çok oyu aldığın ile gelme. Gücenirim.

  4. tıpış tıpış oy vereceksiniz 3. defadır iptal ediyor tenezzül edip gelmiyor ama mecbur vereceksiniz ceketini koysa ceketine vereceksiniz isterseniz vermeyin bitmiş otogar falan muhabbeti yapıyor hepsi boş ama agaya iş çıtlattı birileri açılış dedikleri 1 tane park başkada bişey yok kapalı pazar yeri temeli fecaat bütün toprakları dereye doldurdular o beton asla o kadar toprağı taşımaz çökecek o beton sonra yüzbinlerce metreküp toprağı taşımak için trilyonlar harcanacak herşey yalan seçimlere 1 yıl kala toplu açılış ve temel atma bırakın bu işleri bırakın.