SGK İl Müdürü staj yapan lise öğrencileri ile biraraya geldi

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Stajlarını Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde staj yapmaya başlayan lise son sınıf öğrencileri İl Müdürü Av. Tahsin Halcı ile bir araya geldi.

7 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen buluşmaya, Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci olan ve SGK İl Müdürlüğünde staj yapan 12 lise öğrencisi katıldı.
Gençlerle yaşamdaki tecrübelerini paylaşan ve kendisi de eski bir eğitimci olan İl Müdürü Av. Tahsin Halcı, “Beraber olacağımız süre boyunca karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde güzel bir çalışma ortamı yakalayacağımıza inandığım bu gençleri yetiştiren aileleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi. İlerleyen yıllardaki tahsil ve iş hayatlarında da kendilerine başarılar dileyen Halcı, İl Müdürlüğünün her sene belirli sayıda lise öğrencisine staj imkanı sunmaya devam edeceğini belirtti.
Stajer öğrencilerde kendilerine sunmuş oldukları staj fırsatı ve içinde bulundukları aile ortamından duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol