Rumeli Türkülerinin starı İğneada motelde sahne aldı

Rumeli türkülerinin starı Cüneyt Şentürk İğneada Motelde sahne aldı. İki gün boyunca İğneada halkına ve İğneada'ya gelen misafirlere konser veren Cüneyt Şentürk halkın büyük ilgisini çekti.
Son albümünde Trakya oyun havaları yanında Rumeli Balkan folklor oyunlarına önem verip albüme ekleyen genç sanatçı bu albümünün aranjmanında Rıdvan Nur ile çalıştı. Prodüktör Taşkın Müzik - Yunus Taşkın da; "Albüm çok başarılı ve çok ses getirecek. Pazarımıza renk katacak" dedi.
Rumeli türkülerinin vazgeçilmez ismi Cüneyet Şentürk, yepyeni Balkan Trakya Of The Dance" folk albümü ile yeniden müzikseverlerinin karşısında. Şimdiye kadar yaptığı 10 albümünde de Rumeli Balkan ve Trakya camiasında kazandırdığı yeni sound ve nostalji eserlere kattığı farklı yorumlar için müzik eleştirmenlerinden tam not alan Cüneyt Şentürk'ün bu albümü de yine dillerden düşmeyeceğe benziyor.
Kırklareli, Edirne, Çanakkale yolundan çıkıp herkesi Balkanlar'da mükemmel bir tura çıkartacak olan albüm, tatil için fırsatı ve vakti olmayan müzikseverleri evlerinde işyerlerinde ve arabalarında da coşturacak. Ayrıca kına ve düğünlerde de Cüneyt Şentürk'ün muhteşem albümü çaldığında, dinleyiciler adeta sanatçıyı kendi aralarında gibi hissedecekler.
Pakizem, Miftar bey, oyun havaları gibi fıkır fıkır Rumeli ve Trakya havaları müzik listelerini de zorlayacak gibi görünüyor. Bizler de gazetemiz olarak Cüneyt Şentürk'e bol şanslar diliyoruz. (Kutluay Uyanık-İğneada)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol