Resim Tutkusu ile Hayata Bağlanıyor

Babaeski’de yaşayan palsi hastası olan yüzde 50 görme engelli Elif Aktan tarafından "Renkperest" isimli Resim sergisi beğeniye sunuldu. Vatandaşlar sergilenen resimlere Atatürk Kültür Merkezinde ulaşabilir.

Hayata resim tutkusu ile bağlanan palsi hastası yüzde 50 görme engelli Elif Aktan'ın oluşturduğu "Renkperest" isimli Resim sergisiAtatürk Kültür Merkezinde ziyaretçilerini bekliyor.
Kırklareli Gençlik Merkezi üyeleri sergiyi ziyaret ederek; “Hayata resim ile sımsıkı sarılan Elif Aktan'ın Atatürk Kültür Merkezindeki resim sergisine katılım sağladık.Bu güzel resimleri için kutluyor, rengarenk bir dünya diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Sergiye ziyaret gerçekleştiren Babaeski Atatürkçü Düşünce Derneğide sergi hakkında şu sözleri sarf etti; “Babaeski de yaşayan palsi hastası olan yüzde 50 görme engelli Elif Aktan'ın "Atatürk Kültür Merkezinde sergilenen, "Renkperest" isimli Resim sergisine katılım sağladık. Elif Aktan'ı güzel çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Palet Sanat Merkezinede ayrıca çok teşekkür ediyoruz.” (D.Atkoşan)



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol