"Renkli adımlar ritim basketbol" projesi kapanış yaptı

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen "Renkli Adımlar Ritim Basketbol" projesi kapanışı 24 Mayıs Perşembe günü yapıldı. Gerçekleşen etkinlik güzel görüntülere sahne olurken vatandaşlarda projeye destek verdi.

24 Mayıs Perşembe günü Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Renkli Adımlar Ritim Basketbol" projesi kapanışı gerçekleşti. Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Daha sonra
Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Merkez Müdürü Şahin Değer ile öğretmenler bisikletleriyle, Karakaş Mahallesi Sebahattin Ali Sokağına kadar pedal çevirdi.
Vatandaşlardan destek
"Renkli Adımlar Ritim Basketbol" projesi kapanışı için Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladığı etkinliğe Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım katılım gösterirken öğrencilerin hazırladıkları "ritim basketbol"  etkinliğinde ritim tuttular. Etkinliğe katılanların yanı sıra çevreden geçen vatandaşlarda öğrencilerin ritmine kapılarak “Renkli Adımlar Ritim Basketbol" projesinin kapanışına destek oldular.
Etkinlik sonunda açıklamada bulunan Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Şahin Değer, bu proje sayesinde 20 öğrenciye basketbol eğitimi verdiklerini dile getirerek desteği sağlayan herkese
teşekkür etti. Değer, “Öğrencilere basketbol becerisinin yanı sıra basketbol toplarıyla ritim becerisi de kazandırdık. Bu tür projelerle öğrencilerin toplumla entegrelerinin daha kolaylaşıyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’da bu tür projelerin hazırlanmasında ve faaliyete geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol