Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesi son mezunlarını verdi

Kırklareli Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı. Törene Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kerim Sanık, Kırklareli Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aydın Kesici’ nin yanı sıra öğretmen, öğrenciler ve velileri katıldı.
Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun öğrencilerin davet edilmesiyle başladı. Tören sırasında sırasıyla Kırklareli Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aydın Kesici, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kerim Sanık ve mezun öğrenciler tarafından konuşmalar yapıldı.
Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aydın Kesici konuşmasında şunları kaydetti; “2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde, ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. 2005\ 2006 Eğitim- Öğretim Yılında açılan okulumuzun 9. Ve Anadolu Öğretmen Liselerinin son mezunları olacak olan 61 öğrencimizi uğurlayacağımız bu törende, bizimle olmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Kesici; “Değerli Velilerimiz, hiç şüphesiz bu törenin en mutlu, en heyecanlı, en gururlu olanları sizlersiniz. 4 yıl boyunca çocuklarınızın maddi manevi yardımcısı oldunuz. Onların sevinçlerini, üzüntülerini paylaştınız. Zor zamanlarında en büyük desteği siz oldunuz. Saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım; sevgi ve sabırla yetiştirdiğiniz, bilgiyle donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlar için duyduğunuz gururu en içten dileklerimle paylaşıyor, onlara gösterdiğiniz ilgi, sabır, ve anlayış için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kerim Sanık da; “Değerli öğretmen arkadaşlarım sayın veliler sevgili öğrenciler; bugün Kırklareli Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesinin son mezunları olacak olacak 61 öğrencimizi en içten dileklerimle kutluyor, ileriki hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.
Tören daha sonra plaket takdimi, kütüğe çivi çakılması, bayrak ve flama devir teslim töreninin ardından mezun öğrencilerin diplomalarını almalarıyla sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol