Rektörlük bahçesinden Gökçe'nin şarkıları yükseldi

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Bahar Şenlikleri, Kırklareli Vilayet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtının önünde başlayan çelenk töreni şenlik yürüyüşü ve Kırklareli Üniversitesi Kurucu Rektörün, "Bahar şenlikleri, öğrencilerimiz, öğretim görevlilerimiz açısından yorgunlukların arttığı ama aynı zamanda bir eğitim öğretim yılını kapatıp yeni bir eğitim öğretim yılına başlamak üzere hazırlıkların başladığı bir dönemi temsil etmektedir.

Bu tarihlerde gerçekleştirdiğimiz 6. Bahar Şenlikleri, hem öğrencilerimizin imtihan öncesinde güçlerini, motivasyonlarını arttırmaları, hem de üniversitemizin bütün öğrencileriyle, akademik ve idari personeliyle ilimizle bütünleşmesi, ilimizle yan yana gelmesi, gönül gönüle el ele vermesi için bir fırsattır" demesi ile başlayan festival pazartesi akşamı dev konserlerle devam etti.
Kırklareli Üniversitesinin kuruluşunun 7'nci yılında düzenlediği 6'ncı bahar şenliği ilk gün olmasına rağmen kalabalık bir katılımı beraberinde getirdi. Şafak Göktaş, Rapick Effa, grup Performatıon ile keyifli dakikalar geçirirken pop müziğin ünlü ismi Gökçe ve havai fişek gösterileri ile ilk günün finalini yaptı.
Pop-Rock Müziğinin sevilen seslerinden olan Gökçe Kırklarelililer çok sıcak kanlı insanlar diyerek taktığı Kırklarelispor atkısı ile şarkılar söyledi. Bahar şenliği kapsamında açılan çeşitli stantlar ve çocuklar için kurulan mini lunapark ilgililerin merkezi durumundaydı.
Akşam üzerinden itibaren dolmaya başlayan rektörlük bahçesindeki festival alanı konserin başlayacağı saat olan 20,00 itibari ile binlerce kişinin ortak adresi durumundaydı. Çevre binalarda bulunan vatandaşların bazıları ise binlerce kişinin aynı anda katıldığı bu coşkuya camlarına çıkarak katılmak istediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol