Rektör Şengörür, kayıt yaptıran öğrencilerin heycanına ortak oldu

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri başladı.

Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsüne gelen adaylar kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor. Birçok öğrenci kayıt işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştirirken, bazı öğrenciler ise kampüse gelerek işlemlerini tamamlıyor.
Rektör Şengörür, kayıt yaptıran öğrenciler ile bir araya geldi
Kırklareli Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, kayıt işlemlerini yerinde inceleyerek sunulan hizmetler ve sürecin işleyişi hakkında görevlilerden bilgi aldı. Kayıt yaptıran öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kurulan stantları ziyaret eden Prof. Dr. Şengörür, kayıt yaptıran öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümüne kayıt yaptıran Gamze Suzan ve Hukuk Fakültesine kayıt olan Melisa Vardar’ı tebrik eden Şengörür, öğrenci belgelerini takdim etti.

Kayıt yaptıran öğrenciler Kovid-19 nedeniyle evde kaldıkları zaman boyunca çok sıkıldıklarını belirterek uzun bir aradan sonra okullarına kavuşacakları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucu Üniversitemiz programlarına yerleşen adayların Elektronik Kayıt (E-Kayıt) işlemleri 4 - 8 Eylül 2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılabilmektedir. Elektronik kayıt yaptıramayan adaylar için ise şahsi başvurular, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü Kayalı Kampüsümüzde başlamış olup 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 17.00 itibariyle sona erecektir.
Öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sorun yaşamamaları için ilgili personel kayıtlarda görevlendirildi. Kovid 19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kullanımı kuralına uygun olarak öğrenci ve velilere görevliler tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek veriliyor. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol