Rektör Şengörür; "Amacımız gençlerimize, en iyi eğitimi sunmak"

Üniversitemizde eğitime yeni başlayan öğrencilere 30 Eylül Çarşamba günü oryantasyon programı gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür yaptığı konuşmada; "Uzaktan eğitim üzerinden tüm derslerin sorunsuz yürütülebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Amacımız geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimize, bu salgın döneminde eğitim kalitesinden ödün vermeden en iyi eğitimi sunmaktır" dedi...

Kırklareli Üniversitesinde eğitime yeni başlayan öğrenciler için 30 Eylül 2020 Çarşamba günü saat: 13.00’da Oryantasyon Programı düzenlendi. Üniversitemizde eğitime yeni başlayan öğrencilere 30 Eylül Çarşamba günü oryantasyon programı gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür yaptığı konuşmada; "Uzaktan eğitim üzerinden tüm derslerin sorunsuz yürütülebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. 

Amacımız geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimize, bu salgın döneminde eğitim kalitesinden ödün vermeden en iyi eğitimi sunmaktır" dedi...
Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Kırklareli Üniversitesini daha iyi tanımaları, Üniversitenin sunduğu imkanlardan daha iyi yararlanmaları ve kısa sürede üniversite hayatına uyum sağlamaları amacıyla youtube üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen programın açılışında öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, konuşmasına Kırklareli Üniversitesini tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür ederek başladı.
Türkiye’nin yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesinin gelişmiş teknolojik ve dijital altyapısı, son teknolojiyle donatılmış çağdaş eğitim ortamları, ulusal ve uluslararası standartları içeren eğitim faaliyetleri, nitelikli akademik ve idari kadrosu, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları, zengin sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı ilke edindiğini vurgulayan Şengörür, öğrencilerin istek ve beklentilerine göre daha güçlü ve öğrenci odaklı bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.
Kırklareli Üniversitesinin bu yıl ki akademik takviminin 12 Ekim 2020 Pazartesi günü dijital ortamda uzaktan eğitim ile başlayacağını belirten Şengörür, konuşmasına şöyle devam etti:
“Üniversitemizin güçlü bir uzaktan eğitim teknolojik alt yapısı mevcut. Uzaktan eğitim ile ilgili tüm hocalarımıza eğitici eğitimi verdik. Aynı zamanda siz değerli öğrencilerimiz için de online eğitime destek eğitim içerikleri hazırladık.
'Amacımız geleceğimizin
teminatı olan gençlerimize, salgın döneminde eğitim
kalitesinden ödün vermeden en iyi eğitimi sunmaktır'
Uzaktan eğitim üzerinden tüm derslerin sorunsuz yürütülebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Amacımız geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimize, bu salgın döneminde eğitim kalitesinden ödün vermeden en iyi eğitimi sunmaktır.
İçinden geçmekte olduğumuz bu zorlu süreçte sizlerden beklentimiz, öncelikle sağlığınıza gerekli özeni göstermeniz ve ardından Uzaktan Öğretim faaliyetlerine eksiksiz ve düzenli olarak katılarak derslerinizi dikkatle takip etmenizdir.
Tabi ki Kampüs sizlerle bir arada olunca daha güzel, daha anlamlı ve değerlidir. Sizlerle Kampüsümüzde buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.
Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı geçirmeniz dileklerimle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlarım.”
Rektör Şengörür’ün konuşmasının ardından; öğrenciler için hazırlanan Oryantasyon Programına geçildi. 2.5 saat süren programda Kırklareli Üniversitesinin genel bir tanıtımı yapıldıktan sonra sırasıyla; “Uzaktan Eğitim Hizmetleri”, “Öğrenci İşleri”, “Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri”, “Kariyer Destek Hizmetleri”, “Kütüphane Hizmetleri”, “Öğrenci Değişimi ve Erasmus” ile “Engelli Destek Hizmetleri” konularında sunum eşliğinde ayrıntılı bilgiler paylaşıldı. Her bir sunumun akabinde öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.
(Kırklareli Üniversitesi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol