Rebeka’dan Gazetecilere Eğlence Yemeği

Kırklareli’nin eğlence mekanlarından Rebeka Et Mangal Restaurant, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırklareli’nde görev yapan yerel ve ulusal gazete ve ajans çalışanlarına yemekli bir eğlence gecesi düzenleyerek büyük bir jest yaptı.  

Kırklareli Merkez’e bağlı Asilbeyli Köyü yolunda hizmet veren Rebeka Et Mangal Restoran’ın sahipleri Oğuz ve Remziye Dağıstan çifti, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Kırklareli’nde görev yapan yerel ve ulusal gazete ve ajansların çalışan ve temsilcilerine eğlenceli bir gece düzenledi. Gazetecileri kısa bir sürede olsa günlük hayatın telaşından ve zorluklarından kurtaran çiftin hazırladıkları geceyi seslendirdiği Rumeli türküleri ile Eda renklendirdi.
Gecenin Sürprizi İnece’den
Bu arada geceye İnece Belediye Başkanı Şehabettin Vardar’da katıldı. Sahneye gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Vardar, ayrıca Eda’nın seslendirdiği türkülere de eşlik etti. Gazeteciler için birde türkü söyledi. Vardar’ın sürprizi gazetecilerden alkış alırken geceyi hazırlayan Oğuz ve Remziye Dağıstan çiftine teşekkür etti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol