Ramço, 'O Ses Türkiye'de

Kırklareli'nde "Ramço" adıyla tanınan Ramazan Akcan tüm Türkiye'de beğeni ile izlenen O ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmada ön elemeyi geçerek finalist olma yolunda ilerleyen Akcan, dün İstanbul Ata Stüdyoları'nın yolunu tuttu.
Başladığı günden itibaren tüm Türkiye'de beğeni ile izlenen O Ses Türkiye yarışması birbirinden güzel sesleri bulmaya devam ediyor. Birbirinden farklı seslerin yarıştığı yarışmada Kırklarelili hemşerimiz Ramazan Akcan'da katıldı. Kırklareli'nde animasyon şirketi ve kır düğün bahçesi işleten Ramazan Akcan O Ses Türkiye Yarışması'nda finalistler arasına girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta ön elemelerden geçen ve dün Kemerburgaz'da bulunan Ata Stüdyoları'na performansını sergilemek için giden Akcan, mutluluğunu sevenleri ile paylaştı. Ön elemelerin ardından Kırklareli'ne gelen ve gazetemiz muhabirleri ile röportaj gerçekleştiren Ramazan Akcan; " Kırklareli uzun yıllardır beni ramço olarak biliyor bu bir nevi benim takma adım. Yıllardır organizasyon ve animasyon işi yapıyorum. 2 yıl önce kır lokantası ve düğün bahçesi olarak bir mekân açtım. Çoğu zaman burada şarkılarımı söylüyor, teklifleri değerlendirerek de başka mekânlarda da sahne alıyorum. Şarkıları hem dinlemeyi hem de söylemeyi çok seviyorum. Aslına bakarsa benim yarışmaya katılmak gibi bir düşüncem yoktu fakat benim yanımda olan dostlarım oldukça ısrar etti ve bir nevi kendimi denemek maksadı ile yarışmaya katıldım. Ön elemeleri geçerek kendime daha çok güvendim ve çalışmalarıma hız kazandırdım. Şimdi ise önümde tek bir engel var ve umuyorum ki onu da aşarak Kırklareli'mizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Yolumuz, ufkumuz açık tüm dostlarımın bana güveni tam inşallah bu güveni boşa çıkarmayarak öncelikle sizleri sonra da kendimi en iyi şekilde temsil edeceğim" sözlerinin altını çizdi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. o programlardan birşey çıkmamıştır sen dön evine. altı üstü birkaç tur gitsen bile ingilizce söyleyen birine verirler ödülü seni o turlardan birinde elerler giderler zaten. ne yani albüm mü yapçaklarını sanıyorsun ? sen dön evine işine gücüne düğünlere buradaki seni sevenlere.