Ramazan Bayramı’nda Kırklareli’nde birlik ve beraberlik tablosu

Ramazan ayını geride bırakarak, büyük bir coşkuyla kutladığımız Ramazan Bayramı Kırklareli’nde birlik ve beraberlik tablosunun yaşanmasına sahne oldu. Vali Esengül Civelek Kırklareli’nde kutladığı son bayramını yarı hüzünlü, yarı gururlu yaşarken, Kırklareli İl Özel İdaresi Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına katılımın yüksek olması gözlerden kaçmadı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kırklareli Valiliği’nce düzenlenen Bayramlaşma Programı Bayramın 1. günü olan 25 Haziran 2016 Pazar günü saat 10.30’da Kırklareli İl Özel İdaresi Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, bayramlaşma programına katılan herkes ile tek tek bayramlaşarak, iyi bayramlar diledi.
İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde gerçekleşen Bayramlaşma Programına; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mustafa Barut, Kırklareli Belediye Başkanı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve İl teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Vali Civelek katılım gösteren tüm misafirlerle tek tek ilgilendi ve onların bayramlarını kutladı. Misafirler ise hem Vali Civelek’in bayramını kutladılar, hem de yeni görev yeri için “hayırlı olsun” dileklerini sundular.
Vali Esengül Civelek bayram
ziyaretlerinde bulundu…
Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleşen Bayramlaşma Programının ardından Kırklareli Valisi Esengül Civelek ve beraberindekiler, Çocuk Yuvası - Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi sakinlerini, İl Jandarma Komutanlığını, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek bayramlaştı.
Vali Civelek, şehit yakınları ve
gazi aileleri ile bayramlaştı…
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Ramazan Bayramı münasebeti ile Kırklareli’nde ikamet eden şehit yakınlarını ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Gerçekleşen Bayram ziyaretlerine, Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, Emniyet Müdür v. Engin Duraker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür v. Mehmet Karaman ve iş Kurumu Müdürü Hasan Aksoy eşlik ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol