“Ramazan Ayı’nı, özüne layık bir şekilde yaşamalı”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve ihtiyaç sahibi insanların gözetildiği Ramazan Ayı’nı, özüne layık bir şekilde yaşamalı, gönüller arasında köprüler kurarak, paylaşmayı ve birlikte yaşamayı egemen kılmalıyız. İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu, gönüllerin coştuğu, ruhlarımızın arındığı bu anlamlı ay, hepimiz için nefis muhasebemizi yapmak, paylaşmak, birlik ve beraberlik duygularını çoğaltmak, insani erdemlerimizi güçlendirmek için büyük fırsatlar sunmaktadır.
Bu duygularla Kırklareli iş dünyası adına; Mübarek Ramazan Ayı’nın milletimiz, ülkemiz, bütün İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm vatandaşlarımızın bu mübarek ayını kutlarım.” (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol