Radyo Kırklar yayında

Değişen teknoloji ile radyolar da çağın gereksinimleri arasında yer alan internet dünyasına giriş yaptı.
Eski usul verici sistemleri, yavaş yavaş uydu ve internet sistemlerine geçerek yüksek kalitedeki sesi uzak diyarlardaki dinleyicileriyle buluşturabiliyor. Radyo Kırklar olarak Kırklareli'nin sesini tüm dünyaya duyurmak için yola çıkan Radyo Kırklar tamamlamakta olduğu test yayını sürecinin ardından profosyonel ses stüdyosuna geçerek dinleyicileri için seçtiği programları, haberleri, ve söyleşileri yayınlayarak dinleyicileri ile buluşturabilecek.
Yakın bir süreç içerisinde tamamlanmakta olan yeni bir bina içerisinden yüksek hızda internet bağlantıları ve yüksek donanımlı sunucu sistemleri ile de güvenli kaliteli sesleri paylaşmaya devam edecek.

Radyo Kırklar da olduğu gibi 24 saat canlı yayın yapacak sistemlerimizden bir diğeri de yeni yüzü ile Kırklartv olacak. İnternet üzerinden video yayını yapan sitemiz yeni stüdyomuza geçtiği dönemde ilk olarak canlı yayın sistemine geçerek tıpkı televizyondan kanal izler gibi ister cep telefonunuzdan, ister yeni nesil televizyonlardan dilerseniz de bilgisayarınız üzerinden izleyebilmenize olanak sağlayacak. Sosyal medya içerisinden de kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve paylaşımlarda bulunabileceğiniz alanların da yer alması ile renkli bir yeni nesil medya grubuna hazır olun.
Yeni Nesil Medya Grubu
Önadım Medya Grubu internet teknolojisini uzun zamandır yakından takip etmekte, gelecekte geçilecek olan yeni nesil medya grubu için alt yapı çalışmalarını katıldığı ulusal medya konferanslarından ve işin uzmanlarından öğrenerek uzun toplantılar sonucunda izlenilecek yol haritasını çıkardı. Bu haritaya göre 24 saat kesintisiz olarak yüksek kaliteli ses ile hizmet verecek Radyo Kırklar ile HD kalitesinde 24 saat kesintisiz tv yayınına geçecek olan Kırklar Tv'yi izleyebilecektir. Konusunda eğitimli personeli ile Kırklareli'nin internet dünyası içerisindeki prestijini de arttırmayı hedeflemekte.  Gazetetrakya dan takip etmeye alıştığınız güncel haberlerimize olduğu gibi Radyo Kırklar ve Kırklartv adreslerimizden de aynı kalite ve hızlılıkla erişebileceksiniz. İnternet teknolojileri yapacağımız yatırımlarla birlikte kendi internet sunucumuzu kendi bünyemizde bulundurarak tüm Trakya'ya da güvenli, güçlü ve hızlı internet sunucusu hizmetleri sağlamayı hedeflemekteyiz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hayırlı uğurlu olsun. bu radyonun frekansı ne peki