Protokol eşlerinden Kırım Tatar Türklerine ziyaret

Rusya'nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası Kırklareli’ne gelen Kırım Tatar Türkleri ile Ukrayna vatandaşları ilimizde kalmaya devam ediyor. Misafirler Kırklareli’nde kaldıkları Şemşettin Sami Öğrenci Yurdunda İlknur Bilgin ve protokol eşleri tarafından ziyaret edildi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in eşi, İlknur Bilgin, beraberinde İl Protokol üyelerinin eşleri ile birlikte Rusya'nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası Kırklareli’ne gelen soydaşlarımız Kırım Tatar Türkleri ile Ukrayna vatandaşlarını misafir edildikleri Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK Şemşettin Sami Öğrenci Yurdunda ziyaret etti.
İlknur Bilgin beraberindeki protokol üyelerinin eşlerinin hazırladıkları yiyecekleri savaş mağduru misafir ailelere ikram ederek, sohbet etti. Hamile kadınlara ve doğum yapan bir anneye hediyeler verdi. Kırklareli Valiliğince çocuklara oyun oynamaları için kurulan park ve oyun alanında çocuklar ile oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdiler.
Bilgin, Ukrayna’daki savaş ve bölgemizdeki tüm savaşların son bularak evlerinden uzakta olan tüm mazlumların ülkelerine dönerek, huzura kavuşmalarını diledi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol