Polis Hatıra Ormanı’na 250 fidan dikildi

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri sebebiyle dün Pınarhisar yolu üzerinde bulunan Polis Hatıra Ormanına 250 adet fidan dikimi törenle gerçekleştirildi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek törende yaptığı konuşmasında; Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu, can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz üstün hizmet anlayışı ile özveri ile fedakârlıkla çalışan tüm teşkilat mensuplarımı Sayın Müdürümün şahsında kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi... 

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 23 Mart 2017 Perşembe günü (dün) Pınarhisar yolu üzerindeki Polis Hatıra Ormanında düzenlenen fidan dikme törenine katıldı.
Törene ayrıca; Kırklareli Belediye Başkanı, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve çok sayıda emniyet mensubu katılım gösterdi.
Vali Civelek törende yaptığı konuşmada; “Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu, can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz üstün hizmet anlayışı ile özveri ile fedakârlıkla çalışan tüm teşkilat mensuplarımı Sayın Müdürümün şahsında kutluyor, teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan aziz şehitlerimiz polislerimiz ile teşkilat mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ‘Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı’na 250 adet fidan dikildi. Vali Civelek fidan dikme etkinliğinde emeği geçen Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli kadınlarımıza ayrıca teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol