Pokemon Go çılgınlığı Kırklareli'ne de sıçradı

Avustralya, Yeni Zelanda ve Amerika'da resmen indirilmeye sunulan Pokemon Go, çok yakında Avrupa'da kullanıma açılıyor. Yakın kaynakların belirttiği tarihe göre Pokemon Go, birkaç gün içerisinde Avrupa'da olacak. Amerika'da, Twitter ve Tinder kullanıcı sayısını aşan Nintendo ve Niantic tarafından kullanıcılara sunulan Pokemon Go, Avrupa ve Asya'da yayınlanmasıyla rekor kıracağını öngörmek mümkün.
Peki Pokemon Go Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Son bir hafta içerisinde dünyayı ele geçiren Pokemon Go, Türkiye'de indirilmeyi sunulmadı ancak, çeşitli yollar vasıtasıyla oyun telefonlara indirilip yüklenebiliyor. Android kullanıcıları APK. dosyası ile Pokemon GO oyununu yükleyebiliyorken, iOS kullanıcıları mağaza değiştirmek zorunda kalıyor.
Is Pokemon GO Available Yet isimli site ülkelere göre Pokemon GO'nun çıkıp çıkmadığı gösteriyor. Ancak Türkiye'de ve ilimizde akıllı cep telefonu kullanan kullanıcılar oyunu rahatlıkla telefonlarına indirip oynayabiliyorlar. Son olarak Kırklareli'nde de rastladığımız Pokemon Go oyuncuları Vilayet Meydanı ve şehrin çeşitli noktalarında gezerek, oyun haritasından çeşitli pokemonlara ulaşma çalışıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol