Play-Offlardayız!

İlimizi TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Kırklarelispor, kendi sahasında çıktığı Eyüpspor karşılaşmasında aldığı beraberlik ile üst lig için play-offlara kalmayı bitime 1 hafta kala garantiledi.

Temsilcimiz Kırklarelispor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.hafta müsabakasında ligi haftalar kala şampiyon bitirmeyi garantilemiş güçlü rakip Eyüpspor’la karşılaştı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’da başlayan maç covid-19 tedbirleri dolayısıyla seyircisiz oynandı.
Mücadeleyi Necati Selçuk Şahin yönetirken yardımcılıklarını Hacı Mehmet Ekmekyermez ile Emir Kılıçarslan yaptı. Kırklarelispor maça; Alp Tutar, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Murat Yılmaz, Arda Hilmi Şengül, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Emre Balkı, Davut Babur, Bahadır Taşdelen ilk 11’i ile çıktı.
Maça 66 puanla 4.sırada çıkan yeşil-beyazlı ekibin play-offlara kalabilmesi için 1 puana ihtiyacı vardı. Play-off potasını tehdit eden ve oynadığı son maça kadar şansını sürdüren Etimesgut Belediyespor aldığı mağlubiyet ile play-off potasındaki tüm takımların işini garantiye almış oldu. Etimesgut Belediyespor-Sakaryaspor maçının skorundan bağımsız olarak oldukça iyi bir oyun oryaya koyan temsilcimiz aldığı 1 puanla kendi işini kendisi halletmeyi de bildi.
Son Maç Play-Off Rakibimizi Belirleyecek
Kırklarelispor, ilk golünü 33 dakikada Mert Pekesen ilekaydetti. Bu gole cevap 3 dakika sonra Artun Açakın’dan geldi ve ilk devre bu skorla noktalandı. Dakikalar 71’i gösterirken takımını öne geçiren gol Emre Yalçın’dan geldi. 85.dakikada ise maçın skorunu tayin eden Eyüpspor’lu Sadık Baş’tan geldi. 2-2’lik sonuç ile puanını 67’ye yükselten Kırklarelispor, 5.sıraya gerilese de play-offu garantilemiş oldu. Ligin son haftasında temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak. Bu maçta aldığı sonuç ile play-offlarda hangi takımla oynayacağı kesinleşecek. (N.Şensöz-A20)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol