Plan değişikliği askıya çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile “2. Derece Kara ve Deniz Askeri Yasak Bölge” ilan edilen İğneada beldesine bağlı, Beğendik ve Limanköy mahalleleri arasındaki arazi için "Trakya Alt Bölgesi Ergene Havzası 1/100.000 ölçekli Revizyon Çevre Düzeni Plan Değişikliği" ve "Kırklareli İli 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Plan Değişikliği" askıya çıkarıldı. 

Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’ne bağlı İğneada Beldesi’nin Limanköy ve Beğendik mahalleri arasındaki askeri bölge için yapılan plan değişikliklerinin askıya çıkarıldığını duyurdu. Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden 9 Temmuz’da yapılan duyuruya göre, yapılan revizyon sonrası planlar yeniden askıya çıkarıldı. Duyuruda;
“T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 30/06/2020 tarihinde onaylanan "Trakya Alt Bölgesi Ergene Havzası 1/100.000 ölçekli Revizyon Çevre Düzeni Plan Değişikliği" ve "Kırklareli İli 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Plan Değişikliği" 09/07/2020 tarihinde Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü internet sayfası ve askı yerinde Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği'nin 33. maddesi uyarınca Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce askıya çıkarılmıştır” denildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol