Pınarhisar’ın araç filosu büyüyor

Pınarhisar Belediyesi’nin kendi kaynakları ile aldığı yerli vidanjör düzenlenen törenle Belediye’nin araç filosuna katıldı. Göreve geldikleri günden bugüne Belediye bünyesine kazandırdıkları 20’nci aracın Pınarhisarlılara hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İhsan Talay, aracın yerli ve milli kaynaklarla üretildiğine işaret etti. 

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Belediye araç filosuna 20’nci araçlarını kazandırdıklarını söyledi. Pınarhisar Belediyesi’ne alınan yeni vidanjör dolayısıyla teslim töreninde konuşan İhsan Talay, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Belediyemize kazandırdığımız 20. aracımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun. İlçemizde yaşanan kanalizasyon ve kanal sorunlarına daha hızlı ve verimli bir şekilde çözüme ulaştırmak için Kademe Atık Teknolojileri Sanayi A.Ş tarafından Belediyemiz için 8.000   litrelik yerli ve milli kaynaklar ile üretilen V8000 marka vidanjörü kendi öz kaynaklarımız ile Belediyemiz bünyesine kazandırdık.  Alt yapı çalışmalarımız ile ilçemizin kanalizasyon, İçme Suyu ve yağmur suyu hatlarını yenilerken ileride oluşacak herhangi bir sorunlarla ilgili ani müdahale ve hızlı çözüm için müdahale araçlarımızı da Pınarhisar’ımıza kazandırmak için gayret ediyoruz. Yeni aracımız İlçemize hayırlı olsun İnşallah” dedi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İlk seçimlerde kazanamayacağını bilen Talay halkı araç gereçlerle oyalama çabasında fakat karaman koyunu oyunu bozuldu!