Pınarhisar’da içme suyu şebeke hattı yenileniyor

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçenin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Başkan Talay bu çerçevede İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy'u makamında ziyaret etti. Oldukça verimli geçen toplantıda Pınarhisar’ın yağmur suyu, deşarj hattı, kanalizasyon şebeke hattı ve içme suyu şebeke hattı projeleri masaya yatırıldı, içme suyu şebeke hattının yenilenme projesi ihalesi kesinleşti. Daha yaşanılabilir bir Pınarhisar için çalıştıklarını dile getiren Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, “İller Bankası Genel Müdür Yardımcımız Sn. Selahattin Özsoy'u makamında ziyaret ettik. Yağmur suyu, deşarj hattı, kanalizasyon şebeke hattı ve içme suyu şebeke hattı projelerimizi masaya yatırdığımız toplantımız ilçemiz adına çok verimli geçti. Pınarhisar'a hayırlı olsun! İçme suyu şebeke hattımızın yenilenme projesinin ihalesi kesinleşti. 45 yıllık, modern olmayan asbest borulardan oluşan hattımız yenileniyor. Her şey daha yaşanabilir bir Pınarhisar için!” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. balık hafızalılık 11 Mart 2020 Çarşamba 16:37:43

    Geçen yıl da aynı haber! Bu sene proje masaya yatırılmış! Gelecek sene işler başlar belki! Öbür seneler sonra da biter belki!...

  2. Balık hafızalı mı dedin ? 13 Mart 2020 Cuma 09:43:18

    Geçen sene o koltukta İhsan bey yoktu sayın yorumcu. Balık hafızalılık bu olsa gerek. Yok değil diyorsan seninki art niyetliliktir arkadaş. İhsan bey Pınarhisar için kısa sürede güzel işler yaptı. Büyük kazanımlar elde etti bu küçük ilçe. Bugüne kadar sizin -muhtemelen- övdüğünüz eski yönetimler festivallerle halkı uyuttu da uyuttu. Şimdi çalışan ve kurduğu ilişkilerle tuttuğunu kopartan bir başkan görmek bünyenizi belli ki rahatsız etmiş. "Vicdan"la beraber bir doz "iyi niyet" alın. Geçer !