Pınarhisar’da hizmet kalitesi günden güne artıyor

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, uzun süredir yaşanan araç eksikliğinin çözüme kavuştuğunu açıkladı. Başkan Talay yaptığı açıklamada, alınan yeni ve farklı tipteki araçlarla birlikte hizmet kalitesinin artacağını ve vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde cevap verilebileceğini ifade etti.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, yürütmüş oldukları tasarruf politikalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını duyurdu. Göreve geldikleri günden bu yana belediyeyi kurumsallaştırma yolunda büyük adımlar attıklarını kaydeden Talay,  alınan yeni ve farklı tipteki araçlarla birlikte hizmet kalitesinin artacağını açıkladı. 
 Başkan İhsan Talay yaptığı açıklamada, “Yürütmüş olduğumuz tasarruf politikalarının meyvelerini toplamaya başladık. Önümüzdeki süreçte, ilçemizde devrim niteliğinde kazanımlar bizleri bekliyor olacak. Uzun zamandan beri belediyemizin araç eksikliğinden dolayı yaşadığı aksaklık ve sıkıntılar çözüme kavuştu. İlçemize, nitelikli ve dinamik hizmet için farklı birimlere aldığımız araçlarla hizmet kalitemizi daha da arttırıp, vatandaşımızın talebine en hızlı şekilde cevap verebilme kapasitemizi arttırıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri, belediyemizi kurumsallaştırma yolunda büyük adımlar attık. Bu adımlardan biri de araç parkurumuzu güçlendirerek hizmet standartlarımızı Pınarhisar için yükseltmek olacaktır. Kaliteli hizmetin temel anahtarı olan, vatandaşa hızlı ulaşım hızlı çözüm düsturuyla hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Her şey evimiz Pınarhisar için! Her şey daha yaşanabilir bir Pınarhisar için!” “ ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. böyle devam edilmeli 28 Aralık 2019 Cumartesi 23:28:19

    Milletin belediyesini elite hizmetten kurtarıp millete hizmete yönlendiren her kimse kutlanmaya değerdir.

  2. Çok çalışkan bir başkan 28 Aralık 2019 Cumartesi 23:55:48

    İhsan başkan çok çalışkan biri. Küçücük ilçeye çok şey kattı.