Pınarhisar'da festival zamanı

Pınarhisar Kültür Sanat ve Gençlik Festivali dün saat 16.00'da gerçekleşen açılış töreni ile başladı…

2-3-4-5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Pınarhisar Kültür Sanat ve Gençlik
Festivali dün yapılan açılış töreni ile başladı.
Saat 18.00'de çelenk sunumu ile başlayan tören kortej ve havuz başında verilen kokteyl ile tamamlandı.
Çevre belde ve ilçelerden katılımın yüksek olduğu programa, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı da katılım gösterdi.
Kurdele kesimi ile açılan stantların ziyaretinin sonrasında havuz başında gerçekleşen kokteyl ile program devam etti. Son olarak Pınarhisar Kapalı Pazar Yerinde traktör stantlarının ziyareti ile açılış son buldu.
Dün akşam sahne alan Emirkan şarkıları ile Pınarhisarlıları coştururken, mahalli sanatçılar ve halk oyunları gösterileri geceye renk kattı.
İşte festivalin programı;
3 Eylül Perşembe 21.00 da Ferda Anıl Yarkın Konseri ve Mahalli Sanatçılar Halk Oyunları Gösterileri sahne alıyor,
4 Eylül Cuma 21.00 da Grup Gripin, Songül Özdemir ve Özge Merit sahne alıyor,
5 Eylül Cumartesi 21.00 da şarkıcı Sinan Akçıl, Grup Koridor ve sunucu, oyuncu Demet Erdem sahne alıyor,
6 Eylül Pazar saat 21.00 da şarkıcı Hande Yener ve Beyza Durmaz sahne alacak.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. festival çılgınlığı pınarhisarı utandırdı. bütün ilçeler festivallerini erteler yada iptal ederken bzimkiler "olur mu öyle şey planlanmış şey ertelenir mi" diyorlar. son gün hande yener konserini 16 şehit haberini almalarına rağmen iptal etmemişler. ön sıradakilerin eline alelacele bayrak tutuşturup eğlence tam gaz. bir de çeşitli face sayfalarında savunma yapıyorlar. "festival de yaparız yol da yaparız " falan diye. o kadar tepki aldılar ki birkaç gün sonra yürüyüş düzenleyerek vicdan aklamaya çalışıyorlar. bir Ataköylü olarak ilçem pınarhisarın bu festivalde delirmesini anlamıyorum. buna mani olmayanları da kınıyorum.

  2. Siz Pınarhisar'a bir gidin hele. 503. sokak belediye başkanının başkan olmazdan evel ki mahallesidir aynı zamanda. Bir bakın o sokak boyunca evlerin duvarlarına yazılmış olan yazılara. Bir tanesini ben söyleyim mi size. FESTİVAL DEĞİL YOLLARIMIZIN YAPILMASINI İSTİYORUZ ARTIK. İşte size gerçek gündem. Festival yapan mutlu azınlığa değil bir de o civardaki vatandaşa sorun hizmetler konusundaki sıkıntıları. İşte size adres. İlk olarak 503. sokaktan başlayın sayın basın. Festival gözboyamaktan öteye değil. Hele şehit haberleri gelirken festival ertelememek anlaşılır şey değil. Bahaneleri de var AMA HALK EĞLENDİ diyorlar. Sen iptal kararı alamamışın sen ondan bahset. Halkı ortaya sürme hemen.