Pınarhisar’da festival vakti

Pınarhisar ilçesinde bu yıl 10’uncu kez düzenlenecek olan Geleneksel Pınarhisar Gençlik Festivaline sayılı günler kaldı. 6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek festivale bu yıl birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

Kırklar Haber
10. Geleneksel Pınarhisar Gençlik Festivali programı açıklandı. 3 gün boyunca hem gündüz hem de gece etkinlikleriyle gerçekleşecek olan festival ilçede yaşayanlara unutulmaz 3 gün yaşatacak.
Belediye tarafından duyurulan etkinlik hakkında; “10. Geleneksel Pınarhisar Gençlik Festivalimize sayılı günler kaldı. Bölgemizde enerjisiyle, dinamik ve güçlü sesleriyle Eylül ayına damga vuracak festivalimiz, ilçemize hayırlı olsun” sözleri sarf edildi.
Pek çok etkinlik gerçekleşecek
Pınarhisar Yöresel Gıda Stantları, konuk ilçelerin yöresel stantları, mobil sahne gösterimleri, dev kaydırak, zıp zıp, Kızılderili gösterisi, superman evi, trambolin, konuşan masal, pamuk şeker ikramı, maskot, palyaço ve animasyon gösterileri, kukla ve bubble show, yarışmalar, geleneksel çocuk oyunları, atölye çalışmaları, geleneksel oyun atölyesi, zeka oyunları atölyesi, halk oyunları gösterileri, ulusal ve yerel sanatçılar konserlerine kadar pek çok etkinliğin yer alacağı festival 3 gün boyunca sürecek.
Gece konserleri
İlk gün konserleri; Merve Özbey ve Yusuf Güney olarak belirlenirken, ikinci günde ise; Koliva, Sinan Yıldırım, Derya Uluğ seyircilerle bir araya gelecek. Festivalin final akşamında ise Irmak Arıcı ve Oğuzhan Koç Pınarhisar halkı ile buluşacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol