Pınarhisar’da LGS’de görevli okul müdürü trafik kazasında yaşamını yitirdi

Pınarhisar ilçesinde askeri araç ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün otomobili çarpıştı. Kazada Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç hayatını kaybetti. Aralarında askeri personelin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Olayın ardından Vali Birol Ekici yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaşamını yitiren İbrahim Dalkılıç'ın ailesine de Pınarhisar ilçesindeki ikametinde taziye ziyaretinde bulunarak, baş sağlığı dileklerini iletti.

Pazar günü Pınarhisar’da meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı 1 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesi Ahmetbey Kavşağında askeri minibüs ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün otomobili çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralılar Pınarhisar Devlet Hastanesi ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada sınavda görevli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç hayatını kaybetti.
Kazanın ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici yaşamını yitiren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç için bir taziye mesajı yayımladı. Ekici mesajında;
“Geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç'a Allah' tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve Milli Eğitim camiamıza baş sağlığı dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’da bir mesaj yayınladı. Kalkan’da Dalkılıç’a Allah’tan Rahmet, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. 
Yaralıları hastanede ziyaret etti
Öte yandan Vali Ekici, 5 Haziran 2022 Pazar günü gerçekleşen LGS sınavında Pınarhisar’da sınav görevini yürüten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin bulunduğu araç ile askeri personelleri taşıyan aracın Pınarhisar Çevre Yolu Ahmetbey Kavşağında çarpışması ile meydana gelen trafik kazası sonrası yaralıları tedavi gördükleri Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pınarhisar Devlet Hastanesinde ziyaret etti.
Vali Ekici, yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Hastane yetkililerinden yaralı personel ile ilgili bilgi aldı.
Okul Müdürünün Ailesini 
Ziyaret Etti
Vali Ekici, hayatını kaybeden Okul Müdürü Dalkılıç’ın Pınarhisar ilçesindeki ikametinde ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundu.
Ekici, taziye ziyaretinde merhum Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve Milli Eğitim camiasına baş sağlığı diledi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol