Pınarhisar’da Doğalgaz 3.Etabının Açılışı Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Pınarhisar ilçesine giderek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Burada esnafla ve ilçe halkıyla bir araya gelen Hamza Dağ, ayrıca Doğalgaz 3.Etabının açılışını gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler de eşlik etti. Belediye Başkanı İhsan Talay yaptığı
açıklamada; "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İzmir
Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ilçemizi ziyarete bulundular. Değerli başkanımızla İlçemizde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz
ve kazandırmak istediğimiz yatırımlarla ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ziyaret sonrasında Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Selahattin Minsolmaz, il Başkanımız Alper Çiler ve İlçe Başkanımız Hicret Şamil Karasu ile birlikte Pınarhisarlı esnaf ve vatandaşlarımızı bir araya geldik. Ardından Doğalgaz 3.Etabının açılışını gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ,Pınarhisar ilçesine ziyarette bulundu. Belediye binasına ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ilçede hayata geçecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Toplantının ardından ilçedeki esnafları ziyaret etti sorun ve istekleri dinledi. Hamza Dağ sonrasında ilçedeki doğalgaz çalışmalarının 3.Etabının açılışını yaptı.
“Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim”
Belediye Başkanı İhsan Talay ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada;"AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ilçemizi ziyarete bulundular.
Değerli başkanımızla İlçemizde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ve kazandırmak istediğimiz yatırımlarla ile ilgili istişarelerde bulunduk.Ziyaret sonrasında Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Selahattin Minsolmaz, il Başkanımız Alper Çiler ve İlçe Başkanımız Hicret Şamil Karasu ile birlikte Pınarhisarlı esnaf ve vatandaşlarımızı bir araya geldik. Ardından Doğalgaz 3.Etabının açılışını gerçekleştirdik.Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” sözlerini sarf etti.
Milletvekili Selahattin Minsolmaz da ziyaret hakkında konuşarak; AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı, İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ile Pınarhisar Belediyemizi ziyaret ettik.Pınarhisar İlçemizde; Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile kıymetli hemşehrilerimize hayırlı günler dileklerimizi ilettik” ifadelerine yer verdi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol