Pınarhisar'da Çiftçi Parkı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Pınarhisar Belediyesi tarafından Kavak Çeşme mevkiinde hayata geçirilecek olan çiftçi parkı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı İhsan Talay'da çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulundu. Proje ile ilçenin verimli topraklarının daha yaşanabilir hale geleceğini vurgulayan Başkan Talay, "Proje ile çiftçiler şehir giriş-çıkışlarında tarım araç ve aletlerini yıkayabilecek, araçların ihtiyaçları doğrultusunda su tankerlerini doldurabilecek. Aynı zamanda proje ile tarımda kullanılan kimyasal bazlı maddelerin araçlar yoluyla şehre girişi engellenebilecektir. Kimyasal bazlı atıkların toplanımı ve imhası için ayrı toplama işlemi yapılarak, toprağa karışması engellenecektir. Pınarhisar'ın verimli toprakları, gönül birliğimiz ile daha faydalı ve daha yaşanabilir hale gelecektir." dedi.

Pınarhisar'da altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay'da bu doğrultuda hayata geçirilecek olan çiftçi park projesinde süren çalışmaları yerinde inceledi. Projede çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan İhsan Talay çiftçi parkın Pınarhisar'a büyük faydalar sağlayacağını açıkladı.
"Kimyasal bazlı maddelerin araçlar yoluyla şehre girişi engellenebilecek"
Pınarhisar'ın verimli topraklarının daha faydalı ve yaşanabilir hale geleceğini vurgulayan Başkan Talay proje ile ilgili yaptığı bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Kavak Çeşme mevkiinde yapacağımız çiftçi parkı çalışmalarımızı yerinde inceledik. Pınarhisarımız için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Proje ile çiftçiler şehir giriş-çıkışlarında tarım araç ve aletlerini yıkayabilecek, araçların ihtiyaçları doğrultusunda su tankerlerini doldurabilecek. Aynı zamanda proje ile tarımda kullanılan kimyasal bazlı maddelerin araçlar yoluyla şehre girişi engellenebilecektir. Kimyasal bazlı atıkların toplanımı ve imhası için ayrı toplama işlemi yapılarak, toprağa karışması engellenecektir. Pınarhisar'ın verimli toprakları, gönül birliğimiz ile daha faydalı ve daha yaşanabilir hale gelecektir.” (S.Ünver A26)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok çalışkan bir belediye başkanına denk düştü Pınarhisar. O kadar şanslı ki. Bu ikinci çiftçi parkı. İmardan tarıma kültürden sosyal hayata değin her konuda hayata dokunan işler yapıyor. Ona oy vermeyenlerin bile büyük taktirini kazandı. Ellerine sağlık hizmetleri zayi olmasın.

  2. aferim bu çocuğa. çok güzel işleri var.