Pınarhisar’a yürüyüş yolu kazandırılıyor

Pınarhisar Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı İhsan Talay'ın talimatıyla Karaman Çeşmesi yanındaki yürüyüş yolunun yapım çalışmasına start verildi.

Pınarhisar’da Karaman Çeşmesi yanında yürüyüş yolu çalışmalarına başlandı. Pınarhisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açıklamada; “Belediye Başkanı Sn. İhsan Talay'ın talimatlarıyla Karaman Çeşmesi yanındaki yürüyüş yolunun yapım çalışması başlamıştır. Vatandaşlarımızın yürüyüş yolu ve koşu alanı olarak kullandığı güzergah toprak ve çamur sıkıntısından nihayete erdirilmiştir” denildi.
“İlçemize hayırlı olsun”
Konuyla alakalı kısa bir açıklamada Belediye Başkanı İhsan Talay’dan geldi. Vatandaşlara uygun alanlar oluşturmaya devam edeceklerini belirten İhsan Talay; “İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Güzel girişim fakat 30 Eylül 2019 Pazartesi 11:57:18

    Bu çok güzel bir girişim fakat acele edelim diyerek yalapşap birşey ortaya çıkmasın. İhsan bey güzel işler yapıyor fakat halka daha çok şey göstereyim derken aceleciliğin verdiği gözden kaçan noktalar yahut aksaklıklar daha fazla olabilir. Sindire sindire olması daha iyi değil midir ?