Pınarhisar'a ilk destek Kaynarca Belediyesinden

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 3. kez sel baskınına maruz kalan Pınarhisar ilçemizde ilgili tüm kurumlarla birlikte incelemelerde bulundu. Bu arada Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker gazetemize yaptığı açıklamada, Pınarhisar ilçe vatandaşlarının her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Vali Osman Bilgin, 24 Haziran 2020 Çarşamba günü, geçtiğimiz günlerde aniden etkili olan sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşayan ve en son dün itibariyle 3. kez sel baskınına maruz kalan Pınarhisar ilçemizde ilgili tüm kurumlarla birlikte incelemelerde bulundu.

Vali Osman Bilgin, su baskınından etkilenen vatandaşları evlerinde, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. Vali Bilgin hasar tespit çalışmalarının ivedilikle yapıldığını, devletimiz tarafından tüm mağduriyetlerin giderileceğini belirtti. Ayrıca, ValiOsman Bilgin, 24 Haziran 2020 Çarşamba günü, geçtiğimiz günlerde aniden etkili olan sağanak yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Alpullu Beldemizde ilgili tüm kurumlarla birlikte incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, su baskınından etkilenen vatandaşları evlerinde, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Türker; "Her zaman Pınarhisarlı vatandaşlarımızın yanındayız"
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ise gazetemize yaptığı açıklamada, kamuoyunda aksi bir düşünce yaratmaya çalışılsa da her zaman Pınarhisarlı vatandaşların yanlarında olduklarını, ellerinden gelen her türlü desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini ifade etti. Türker; "Babalar Günü için şehir dışındaydım. Pınarhisar'ın yaşadığı felaketten haberim olur olmaz, iş makinesi kepçe ve personel gönderdim. Hatta Sayın Kaymakam Bey ile görüştüm. Ekiplerimiz de Sayın Kaymakamımızın yanındaydı. İş makinalarımız bölgede üzerine düşen görevi yerine getirdiler. Ben de ertesi gün olay yerine giderek tüm esnafı gezdim ve geçmiş olsun dileklerimi sundum. Ayrıca Pınarhisar Belediye Başkanı Sayın İhsan Talay'ı arayarak "Geçmiş olsun. Bir şey lazım mı , varsa gece gündüz beni arayabilirsiniz" dedim. Bizler her zaman Pınarhisar ilçe vatandaşlarının yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol