Pınarhisar’a OSB konuşuldu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Pınarhisar’da yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ile alakalı olarak Kırklareli’nde istişare toplantısı düzenledi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın eşlik ettiği Büyükdede’nin Kırklareli programı Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonu’ndaki istişare toplantısı ile başladı. Bakan Yardımcısı Büyük- dede’nin yanı sıra toplantıya Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Kırklareli'nde bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Kırklareli Valiliği’ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AK Parti İl BaşkanıAlper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin eşlik etti.
Makam ziyareti öncesi Bakan Yardımcısı Büyükdede anı defterini imzaladı. Protokol üyeleri ile birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı sonrası makam ziyareti gerçekleştirildi.
Buradaki ziyaretin ardından heyet Kırklareli Valiliği içindeki Atatürk Toplantı Salonuna geçti. Burada Bakan Yardımcısı Büyükdede’ye Pınarhisar’da yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak bir sunum yapıldı. Proje hakkında bilgi verildi.
Kırklareli Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantı sonrası heyet Bahçıvan Gıda’yı ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Büyükdede, Kırklareli’nde çevreye duyarlı endüstrilerin gelişimini sağlamaya yönelik görüşmeler gerçekleştirdikleri ifade etti. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol