Pınarhisar iftar sofrasında buluştu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin eşi İlknur Bilgin ile birlikte Pınarhisar’da Valilikçe verilen iftar programında şehit aileleri, gaziler, gönül aileleri, dezavantajlı bireyler, muhtarlar ve STK temsilcileri ile buluştu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kırklareli Valiliği’nin himayelerinde 04 Nisan 2022 Pazartesi günü Pınarhisar’da düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler, gönül aileleri, dezavantajlı bireyler, muhtarlar ve STK temsilcileri ile oruçlarını dualarla açtılar.
Düzenlenen iftar programında Vali Bilgin ve Eşi, şehitlerin emaneti aileleri, gaziler ve aileleri ile tüm misafirler ile tek tek ilgilendiler. İftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçla açıldıktan sonra aileler ile hasbihal ettiler.
Vali Bilgin, “Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, Bayrağımızı indirtmeyen ve Ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol