Pınarhisar MYO öğrencileri hocalarına artık daha kolay erişecek

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu'nun yeni başlattığı bir uygulamayla, öğrenciler akıllı telefonlarıyla öğretim üyelerinin personel sayfalarına artık kolaylıkla erişebilecek.
Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin hocalarıyla daha kolay iletişim kurabilmesi adına günümüzde çoğu insanın sahip olduğu akıllı telefon teknolojisinden faydalanmayı tercih etti. Öğrencilerinin öğrenim hayatını kolaylaştırma doğrultusunda daha önce de bilişim sektörünün nimetlerinden faydalanan Pınarhisar Meslek Yüksekokulu'nun getirdiği yeni sistem, öğretim elemanlarının kapı isimliklerine barkod konulması ve öğrencilerin bu barkodları akıllı telefonlarına okutarak öğretim elemanlarının personel sayfalarına doğrudan yönlendirilmesi şeklinde işliyor.
Öğrenci-hoca iletişimini geliştirmeyi amaç edinen yeni sistemde öğrenciler, erişmek istedikleri öğretim elemanının personel sayfasına kendi akıllı telefonundan rahatlıkla ulaşarak, hocalarının ders programlarından, ders notlarına, danışmanlık günlerinden, akademik çalışmalarına ve iletişim bilgilerine kadar istediği bilgiyi elde edebilecek.
Teknolojinin her türlü olanağından faydalanarak öğrencilerin hocalarıyla iletişimini kolaylaştırmayı amaçladıklarını vurgulayan Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun, daha önce de bu doğrultuda resmi facebook ve twitter hesaplarını açtıklarını dile getirdi. Öğrencilerin yeni uygulamayla istedikleri bilgiye daha kolay erişebileceğini dile getiren Dursun, öğrencilerin sınav sonuçlarına erişebilmeleri amacıyla da çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol