“Pınarhisar Gelişmeye Devam Ediyor

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Çevreyolunda çalışmaların tüm hızla devam ettiğini vatandaşlara duyurdu.

Kırklar Haber
Çevreyolu Erenler Kavşağında Çevreyolunda çalışmaların tüm hızla devam ettiğini vatandaşlara duyuran Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, yeni yapılan düzenleme ile beraber Erenler çevre yolunun trafiğe kapatıldığını belirten bir açıklamada bulundu. Erenler Kavşağında Çevreyolunda çalışmaların tüm hızla devam ettiğini vatandaşlara duyuran Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, yapılan kavşak çalışmasıyla beraber refüj çalışmaları, döner kavşak çalışmaları ile beraber artık çevre yolunun açılış hazırlıkları hızlanmış durumda olduğunu vurguladı. 15 Aralık’ta çevre yolunun açılışını tamamen gerçekleştirme noktasında olduklarını belirten Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay resmi sosyal medya hesabı üzerinden videolu açıklamada bulunarak vatandaşları bilgilendirdi. Erenler Kavşağında Çevreyolunda çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ‘Bizlerde Pınarhisar değişiyor ve gelişiyor derken artık bunun en büyük ispatlarını sahada görmeye başladık,’ başlıklı bir açıklamada bulundu.
Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay yapmış olduğu açıklamada: “Kıymetli hemşerilerim herkese hayırlı pazarlar diliyorum, şu an Erenler istikametinden Pınarhisar’a giriş noktasında çevre yolumuzun ilk kavşağındayız. Yeni yapılan düzenleme ile beraber Erenler yolumuz şu an trafiğe kapanarak çevre yolumuza istikametini almış durumda. Burada yapılan kavşak çalışmasıyla beraber refüj çalışmaları, döner kavşak çalışmaları ile beraber artık çevre yolunun açılış hazırlıkları hızlanmış durumda. Şu an gördüğünüz yerlerde kavşak çalışmaları yapılıyor. Aynı zamanda Vize istikametinden Pınarhisar’a gelen vatandaşlarımız Kırklareli istikametine doğru giden vatandaşlarımız artık direkt olarak çevre yolumuza bağlanacaklar ileriki dönemlerde. Şu an mevcut eski yolumuz tamamen kapanmış durumda artık direkt çevre yolu istikametine veriliyor yolumuz. Yani Pınarhisar Çevre yolunun girişi bu bölge oluyor. Bu bölgede şu an refüj ve kavşak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 15 Aralık’a kadar çevre yolumuzun açılışını tamamen gerçekleştirme noktasında yüklenici firma ile çok ciddi bir çalışma sergiliyor. Bizlerde Pınarhisar değişiyor ve gelişiyor derken artık bunun en büyük ispatlarını sahada görmeye başladık. Şu an Erenler Kavşağında yani Pınarhisar Aydın Kavşağı diye geçiyor çevre yolumuzda buradan itibaren tam 7145 metrelik çevre yolu hattımız var. Bu günden itibaren ekiplerimiz Pazar günü olmasına rağmen durmadan çalışıyorlar. Kireç Fabrikasına doğru geldiğinizde artık eski yolu değil buradaki kavşağa veriyoruz yolu. Pınarhisar da çok ciddi değişimleri her gün görüyoruz bu da en önemli ispatlarından bir tanesi.
Çok kıymetli hemşerilerim ben de buradaki çalışmayı sizlere aktarmak istedim ne oluyor ne bitiyor diye biraz da haber almanızı istedim. Pınarhisar değişiyor diyoruz, Pınarhisar gelişiyor diyoruz herkese hayırlı pazarlar diliyorum görüşmek üzere.”dedi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol