Pınarhisar Çevre Yolu ışıklandırılıyor

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, yakın zaman önce açılışı gerçekleştirilen Pınarhisar Çevre Yolu’nda sinyalizasyon çalışması yapılacağını bildirdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü görevlileri ile Çevre Yolunda incelemelerde bulunan Talay, söz konusu yolda sürücü kaynaklı kazaların yaşandığını son olarak 9 kişinin yaralandığı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç'ın ise hayatını kaybettiği kazayı anımsatarak sinyalizasyon çalışması bitene kadar vatandaşların geçiş kurallarına azami özen göstermesini istedi.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar Çevre Yolu’nda yapılacak sinyalizasyon çalışmasının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Çevre Yolunda inceleme yapan Talay, sinyalizasyon çalışması hakkında açıklamalarda bulundu. Geçen yılın sonunda yolda sinyalizasyon yapılması için talepte bulunduklarını hatırlattı. Talay yaptığı açıklamada;
“Kıymetli hemşehrilerim yaklaşık bir buçuk ay önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Pınarhisar Çevre Yolumuzda sürücü hatalarından kaynaklı birtakım kazalar meydana geldi ve bir kaza sonucu da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürümüz İbrahim Dalkılıç'ı kaybettik.
Biz Pınarhisar Belediyesi olarak Pınarhisarlı hemşehrilerimizin hizmetine açılmadan önce Çevre Yolumuzda sinyalizasyon çalışmaları yapılması hakkında 15/12/2021 tarihlerinde Karayolları Bölge Müdürlüğü'müzden talepte bulunmuştuk. Bu talep doğrultusunda Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yoğun taleplerimiz üzerine hemfikir kaldık. 
Değerli Hemşehrilerimiz kısa süre zarfında Pınarhisar Çevre Yolumuzda yapılacak. Sinyalizasyon çalışmalarımızın Pınarhisar’ımıza hayırlı olmasını diliyor, sinyalizasyon çalışmaları bitene kadar kıymetli hemşehrilerimden geçiş kurallarına uymalarını rica ediyorum. 
Karayolları Bölge Müdürlüğümüze, Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na Pınarhisar Çevreyolumuza ve Pınarhisar’ımıza göstermiş olduğu hassasiyet ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.(H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol