Pınarhisar Belediyesinden Hoş geldin Bebek ziyareti

Pınarhisar Belediyesi Hoş geldin Bebek etkinlikleri kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere ve ailelerine ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı İhsan Talay, Seçil ve Bahtiyar Uslu'nun çocukları Aras'a mutlu bir hayat diledi.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Belediye Meclis Üyesi Bergüzar Rasgele ile; Seçil ve Bahtiyar Uslu'nun Minik Evlatları Aras'ı ziyaret etti.
“Rabbim, evlatlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür nasip eylesin”
Yeni doğan Uras bebeğe iyi ki doğdun diyen Talay; “Nazik misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan çiftimize, hediyemizi ve mektubumuzu takdim ettik. Rabbim, evlatlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Güzel bir uygulama. 02 Ekim 2019 Çarşamba 20:35:12

    İhsan başkan pek alışıldık olmayan uygulamalar ile girdi Pınarhisarımızın hayatına. Eski başkan halk içerisinde hiç karışmaz sadece kendi kısıtlı çevresiyle görüşürken İhsan başkanın ziyaret etmediği sokak ev esnaf yok desem yeridir. Çok sıcak bir kişilik. Hoşgeldin Bebek ziyaretleri de Pınarhisarın doğal hemşehrisi olan bebeğe verilen kıymeti ifade eden hoş bir uygulama. Bu bebek ileride şehrin hayatında oyları ve katkılarıyla söz sahibi olacak. Bugün ise şehrin belediye başkanı ve diğer yöneticilerinden hak arayan biri bir manada. Bu ziyaretlerde bebeğe ileriki yaşlarında verilmek üzere yazılmış mektup da çok ince düşünülmüş. Tebrikler.