Pınarhisar Belediyesi’nde 29 sözleşmeli personel memurluğa adım attı

“Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin Ocak ayında kabul edilerek yasalaşmasının ardından Pınarhisar Belediyesi’nde sözleşmeli olarak çalışan 29 personelin kadroya geçişi sağlandı. 
Konuyla ilgili Pınarhisar Belediyesi’nde düzenlenen törende Belediye Başkanı İhsan Talay, personelin kadroya geçişine ilişkin kabul imzalarını attı. Burada bir açıklama yapan Talay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 26 Ocak 2023 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan sözleşmeli personellerin kadroya geçişi ile ilgili düzenleme ile Belediyemizdeki sözleşmeli personelimiz arasından kadroya geçiş hakkı kazanan 29 personelimizin kabul imzalarını attık. 
Bu imkanı Kurumumuza ve mesai arkadaşlarıma sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eder, memurluğa geçiş yapan mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Personelimize bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. (E. Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol