Pınarhisar Belediyesi çocukların yanında

Pınarhisar Belediyesi ilçede bulunan çocuk parklarına yönelik bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Pınarhisar’da bulunan toplam 11 parkta yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İhsan Talay, “Ekibimizle, çocuklarımız için çalışıyoruz. Yapacağımız plan ve projeler dahilinde parklarımızın sayısını 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Pınarhisar’da Havuzlar Meydanı ve Tozaklı Yolu Çocuk Parkında zemin kauçuk kaplama çalışması devam ediyor. İlçede, 11 parkta iyileştirmeler tüm hızıyla sürdürülüyor.
“Onlar bizim geleceğimiz”
Çocuk dostu belediyecilik anlayışı ile temiz ve güvenli parklar hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı İhsan Talay; “Parklarımızda zemin ve ekipman açısından yenileme ve iyileştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parkta oynarken, düşüp yaralanmalarına gönlümüz razı değil. Onlar bizim geleceğimiz. Ekibimizle, çocuklarımız için çalışıyoruz. Yapacağımız plan ve projeler dahilinde parklarımızın sayısını 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz. Her şey çocuklarımız için” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol