Pınarhisar Belediyesi Genel Merkez Gibi Çalışıyor

Pınarhisar Belediyesinin çalışmaları artıkça Ankara’daki siyasetçilerin en uğrak yerlerinden olmaya başlaması dikkat çekiyor. 

AK Belediyecilik felsefesiyle yürütülen ve gerçekleştirdikleri projelerle dikkat çeken Pınarhisar Belediyesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yaptı.
Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay “İstanbul Milletvekilimiz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Mustafa Demir'i İlçemizde misafir ettik.
İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, Demirköy Belediye Başkanımız ve Kıymetli Teşkilatımızın katılımlarıyla Geniş çaplı bir Toplantı gerçekleştirdik.

Değerli Başkanımız Mustafa Demir'e ziyaretleri ve İlçemize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürler ederim. Değerli başkanlarımızı ilçemizde ağırlamak bizlere mutluluk veriyor. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz projeler hakkında bilgi verdik.
Sağ olsunlar bugüne kadar hayata geçirdiğimiz ve geçirmek istediğimiz her türlü projede bizlere inanılmaz bir destek sağladılar. Bizim tek bir amacımız var o da halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek ve hak ettikleri hizmetleri almasını sağlamak. Bizim tek düsturumuz halka hizmet hakka hizmet anlayışıdır. Bunun dışına çıkma gibi bir durumumuz yok. Dünyanın her alanda hızlı bir şekilde ilerlediği ortamda bizim geride kalmamız mümkün değil. Bunu yapabilmenin tek bir unsuru var o da AK Belediyecilik anlayışıdır. Bizlerde bu doğrultuda Sayın Cumhurbaşkanımızın izlerini takip etmeye devam ediyoruz” dedi. (E.Yıdırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İhsan başkan vekilolsa yakışır. Çok çalışkna ve herkese aynı mesafede. Muhalifler bile seviyor. Yaptıklarını takdir ediyor.

  2. göstergelere göre 30 Eylül 2021 Perşembe 07:47:14

    Genel merkeziniz yakında oraya taşınacak gibi bu nedenle hızla bir külliye yaptırıp hazırlanınız.