Pınarhisar Anadolu Lisesinin zemin katını artık su basmayacak

Pınarhisar Anadolu Lisesi'nde uzun süredir büyük bir sorun olan zemin katı su basması problemi Belediye Ekiplerince çözüldü. Binaya ve öğrencilerin sağlığına zarar veren binadaki su hattı /gideri arızasını gideren ekiplerce giderildi.

Pınarhisar Milli Eğitim Müdürlüğü'nden belediyeye iletilen talepler neticesinde belediye personeli iş makinalarıyla okuldaki arızayı giderdi.
Pınarhisar Belediyesi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Pınarhisar Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine; Anadolu Lisesi'nde büyük bir sorun olan, zemin katın sık sık sular altında kalmasına sebebiyet verip hem binaya zarar veren hem de vatandaşların sağlığını tehlikeye atan, su hattı /gideri arızası, Belediye ekiplerimizce giderildi” cümlelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Milli Eğitim Müdürlüğü neden ilk su baskınında sorunu gidermedi de sık sık baskınlara göz yumdu? Okulun öğrencileri fizik bedensiz ruhlar mı ki sağlıkları tehlikede görülmedi?

  2. okuldaki bu su basma problemi yeni değil eski belediye döneminde de olan birşey. çözmek için zaman kaybedilmesi anlamsız ama bu belediye gerekli desteği talep üzerine sağlamış durumda. çözülmüş olması sevindirici.