Pide bugün 3 liradan satışa sunuluyor

Kırklareli’nde Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, bugün itibariyle satışa çıkmaya başlayacak Ramazan pidesinin fiyatını 3 lira olarak belirlediklerini açıkladı. 3 liraya satılacak Ramazan pidesinin gramajı ise 350 gram olacak.

Kırklar Haber
11 Ayın Sultanı Ramazan’a az bir süre kala pide fiyatları netleşti.
Pidenin kilogram fiyatı geçen yıl 7 lira 30 kuruşken bu yıl 8 lira 50 kuruş olarak açıklandı. İstanbul'da 350 gram pide fiyatı 3 liradan, Ankara'da 300 gram pide fiyatı 2,5 liradan satılacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesi fiyatlarını açıklarken, pidenin kilogram fiyatı geçen yıl ki fiyattan azami yüzde 16 artışın uygun olduğundan bahsetti.
Kırklareli’nde fiyatlar
Kırklareli’nde geçen yıl 275 gram pide 2 liraya satılırken bu yıl gramaj ve fiyat olarak nasıl bir değişim yaşanacağı merak konusuydu Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ve Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ortaklığıyla dün belirlenen Ramazan Pidesinin fiyatı İstanbul ile aynı oldu. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, bugün itibariyle satışa çıkmaya başlayacak Ramazan pidesinin fiyatını 3 lira olarak belirlediklerini açıkladı.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol