Perinçek için 100 bin imza

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek için 100 bin imza kampanyasını başlattı. Kırklareli İl Başkanlığında yapılan toplantıya, İl Başkanı Erdal Demirkan, İl yönetim kurul üyeleri ve ilçe başkanları katıldılar.

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan toplantıda yaptığı konuşmada; “Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için gerekli 100.000 imzayı toplayacağımızdan eminiz. Türk halkına ve Kırklarelililere güveniyoruz” dedi.
Demirkan konuşmasının devamında, Vatan Partisi olarak isteklerini iletti. Yüksek Seçim Kurulu’na çağrı yaparak; Cumhurbaşkanı adayı göstermek için isteklerini şöyle sıraladı; “1- İmza süresinin iki hafta olarak belirlenmeli, 2- Yurt dışındaki seçmenler imzalarını elçiliklerde ve konsolosluklarda verebilmeli. 3- e-Devlet yoluyla cumhurbaşkanı adayı için imza vermek olanaklı hale getirilmeli. 4- Vatandaşlar, herhangi bir ilçe seçim kurulunda imza atabilmeli. 5- Bazı illerde ilçe seçim kurullarının başka ilçelere taşınması kararından dönülmeli.”
Vatan Partisi’nin zor dönemlerde görev alabilecek program ve görüşlere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Demirkan, imza kampanyası için Kırklareli’nde gidilmedik, Türkiye’nin sorunlarını anlatmadık kişi ve yer kalmayacağını vurguladı. Vatan Partisi üyelerine de büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Demirkan, Vatan Partisi üyelerinin imza atmaya giderken arkadaş, dost ve akrabalarından birinin veya birilerinin yanlarında götürmelerini ve imza atmak için yanlarında T.C. Nüfus Cüzdanının olmasının yeterli olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol