Pehlivanköy’de ikinci yarıyıl heyecanı

22 Ocak 2015'te yarıyıl tatiline giren öğrenciler iki haftalık tatilin ardından 8 Şubat 2016 Pazartesi günü tüm yurtta olduğu gibi Kırklareli’nde de ders başı yaptı.
İkinci yarıyıl için iyi dileklerini iletmek ve öğretmenlere başarılar dilemek için Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek ilk ders zilinin ardından ilçede bulunan okulları ziyaret etti.
Öğretmenlerle görüşen Ayçiçek ikinci yarıyıl için hedeflerini öğretmenlerle paylaştı ve öğretmenlerin görüşlerini aldı. Okullarda bazı sınıfları da ziyaret eden Ayçiçek öğrencilerle şakalaştı ve muhabbet etti. Ziyaret sonrası Necmettin Ayçiçek: “Öğrencilerin tatil dönüşü oldukça neşeli ve enerjik gördüm bu beni oldukça mutlu etti, ümidimiz o ki yavrularımız bu enerjilerinden hiçbir şey kaybetmeden bu eğitim yılını başarıyla tamamlarlar. Öğrencilerimizin bu kadar dinç ve neşeli olmalarının ardında Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu sene ilk kez uygulamaya koyduğu öğrencilere yarıyıl tatilinde ödev verilmemesi uygulamasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek bu dönem “okul sütü” programına devam edeceklerini ve öğrencilere sütlerin dağıtılacağını bunun için gerekli hazırlıkların bittiğini ve sütlerin geldiğini ifade etti. Okulların açılması ile ortaokul son sınıf öğrencileri için liselere, lise son sınıf öğrencileri için ise üniversiteye giriş sınavlarının içinde bulunduğu yoğun tempolu bir eğitim dönemi başlamış oldu. Bu yoğun yarıyıl 10 Haziran 2016 Cuma son ders zilinin çalması ile sona erecek ve öğrenciler için yaz tatiline başlayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol