Pazarda sattı, gelirini depremzedelere bağışladı

Şaziye İn, Cumartesi günü halk pazarında limon, ev yapımı salça ve çeşitli gıda ürünlerini tezgâhında satışa çıkardı. Buradan elde ettiği geliri ise depremzedelere bağışladı. 

Daha önce Van’ın Erciş ilçesi, Çelebibağ İlköğretim Okulu öğrencilerini gönderdiği kazak, atkı ve bereler ile sevindiren, son olarak 24 Kasım’da yeniden aynı bölgeye 1 yıllık kazancıyla yaptığı alışverişinin tamamını göndererek, giysi bağışında bulunan Şaziye İn, bu kez depremzedelerin yanında…
İn, geçtiğimiz Cumartesi günü halk pazarında limon, ev yapımı salça ve çeşitli gıda ürünlerini tezgâhında satışa çıkardı. Buradan elde ettiği geliri ise geçtiğimiz haftalarda meydana gelen ve pek çok insanımızın yaşamını etkileyen depremzedelere bağışladı. 
İn yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 10 ilimiz depremden etkilendi. Büyük bir facia yaşandı. Üzüntümüz çok büyük. Ama el ele verirsek, birbirimize destek olursak, bu acıyı azaltabiliriz. Gerek bireysel gerekse kurumsal çok büyük yardımlar yapılıyor. Bizlerin de çorbada bir tuzu olması anlamında Cumartesi Halk pazarında bir tezgah açtım. Burada sattığım çeşitli ürünlerden elde ettiğim kazancı, daha önceden belirlediğimiz 6 depremzede ailenin bireysel hesaplarına göndereceğim. Katkıda bulunan, destek olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. 
Şaziye İn, söz konusu bu bağışın aynısını bu haftaki Çarşamba halk pazarında da gerçekleştirmek için başvurusunu yaptığını ayrıca kaydetti. 
(F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kutluyorum. Teşekkürler

  2. Trakya insanını çok seviyorum

  3. Biz güzel bir halkız vesselam. Hele Kırklareliller Trakyalılar çok sıcaklar.